top of page

Interieur | Thuiskantoor

Het is alweer mei 2023 en de laatste blogpost schreef ik in maart 2019. Oeps!

Daar gaan wij dus verandering in brengen. Vandaag deel ik onze nieuwe thuiskantoor met jullie.


Dit is echt een kamer waar wij over hebben gedroomd sinds COVID-19, haha. Selcuk werkt sinds 2019 grotendeels vanuit huis en ik denk dat wij wel genoeg op elkaars lip hebben gezeten (Lees: geen normale keuken meer). Het is tijd voor verandering! Wij hebben eindelijk een ruimte waar in rust gewerkt kan worden.


before
foto van de makelaar

De kamer moest voldoen aan een paar criteria: veel opbergruimte voor onze (creatieve) hobbies, opbergruimte voor alle PR-spulletjes die ik opgestuurd krijg, fijne bureaus die ergonomisch verantwoord zijn (staand en zittend kunnen werken), een neutrale inrichting zodat wij niet constant afgeleid raken en voornamelijk: een nette, maar toch gezellige plek om je te kunnen terug trekken. Ik denk dat het mij is gelukt!
Ik begon zoals altijd met een moodboard: ik wist dat ik graag de Billy kasten wilde hebben en keek naar welk model mij een mix van opbergen en stylen kon geven, dat werd al snel de Billy/Oxberg! En met veel geluk pasten er 4 naast elkaar.


Daarna kwamen de bureaus. Wij kozen voor de e8 van Flexispot in een witte kleur. Dit omdat de vloer, raamdecoratie en kasten al van donker hout zijn. Dan zou het misschien een beetje te aanwezig of te donker kunnen worden in de kleine ruimte en ik was nog altijd op zoek naar balans.De e8 tafels hebben hele mooie afgeronde poten, 7 jaar garantie en buitengewone stabiliteit, een hoogtebereik: 60cm ~ 125cm, een dynamisch laadvermogen van 125kg dus je kan er aardig wat op kwijt, een geluidsniveau < 50dB en een

antibotsingssysteem en kabelmanagement. Heel veel functies dus!


Het in elkaar zetten duurde niet lang en was heel makkelijk te doen. Wij hebben er ook nog de volgende accessoires bij genomen: cmp502 (kabelmanagement), cmp017 (kabelmanagement) en s07lw (kleine lade)


Wat ik zelf heel erg fijn vind is dat de tafel op 4 standen "opgeslagen" kan worden, dat het een child-lock heeft (Muaz vindt die knopjes maar al te leuk!!) en een kleine usb uitgang zodat ik mijn telefoon makkelijk kan opladen.


Ta-da! Dit is het uiteindelijke resultaat geworden. Zo fijn!


De wanddecoratie zijn 2 x "Kettinge" wandpanelen naast elkaar van de Jysk van 160 breed + 1 "Kettinge" wandplank met 6 kleine plankjes waarvan ik alleen de plankjes heb gebruikt voor op de panelen.


Wat vinden jullie van het eindresultaat? Selcuk en ik zijn er in ieder geval onwijs blij mee! Hier kan je nog de reel bekijken met een leuke before en after.


Mochten jullie nog vragen hebben over bepaalde items: laat het mij dan weten in de reacties onderaan deze blog!Liefs,


Sinem


P.S. Flexispot heeft Brand Days t/m 26 mei dus de e8 tafel is nu met €140 korting te koop.

3 Comments


Chermaine
Chermaine
May 24, 2023

En de stoelen?

Like

carlijn
May 24, 2023

Leuk eens een blog van je te lezen! En prachtige ruimte geworden, heel stylish. Wel benieuwd nog naar je stoelen ☺️

Like

amyriam3
May 23, 2023

Waaaow! Zoals in de boekjes!! 😍

Like
RECENT POSTS
SEARCH BY TAGS
ARCHIVE
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page