top of page
about me
SINEM Y.

Welkom op mijn blog! Ik ben Sinem en ik woon samen met mijn man Selcuk (sinds eind 2016) in ons leuke appartementje van 75m2 in Amsterdam.

Interieurstijl:

Onze stijl valt niet echt te omschrijven. Hij houdt van zwart, ik hou van wit, maar ik hou ook van zwart... En hij ook van wit. Daar ligt onze basis. Als meisje kreeg ik al snel inspiratie van een kleur, een vorm of een bepaalde textuur. Dat is nooit veranderd. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik hedendaags geïnteresseerd ben in meerdere stijlen. Modern, industrieel, landelijk, glam, Scandinavisch, urban, vintage, barok, eclectisch... Ik zie schoonheid in iedere stijl.

Ons huis is een mix van meerdere stijlen, meerdere vormen en meerdere texturen. Ik kan het nooit omschrijven, maar één ding weet ik zeker: het is monochroom. Ik hou van zwart, wit en grijs. Het zijn naar mijn gevoel de drie kleuren die meerdere stijlen met elkaar kunnen verbinden. Mijn tip voor het combineren van meerdere stijlen? Een sterke basis. Zolang je een basiskleur aanhoudt, kan je een andere structuur uitproberen of een andere vorm. Het hoeft dan niet meteen verkeerd te zijn, omdat het toch ergens samenhangend is door de sterke basis.

Het inrichten van ons huis doe ik op emotie en gevoel. Zit mijn hoofd vol? Dan haal ik veel accessoires weg. Waar mijn woonkamer vandaag nog erg basic is, kan het morgen weer een wat drukkere inrichting hebben; ik hou van verandering. Het houdt mij fris en geïnspireerd. Ik ben gek op de huizen in Scandinavië. Het uitzicht op de bergen vanaf de eethoek, of de hoge plafonds en grote badkamers. Ik zal er nooit genoeg van krijgen. In de toekomst hoop ik eigenaar te mogen zijn van zo een huis. De locatie maakt mij niet veel uit, zolang ik daar mijn geluk maar kan vinden. Zodat ik ook mijn creativiteit een andere kant op kan wijzen, wie weet welke stijlen ik daar weer met elkaar zal combineren. Tot die tijd zit ik knus in ons huisje van 75m2, want hier wonen is ook zo superfijn!

contact

Bericht ontvangen!

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page