top of page

Rivièra Maison | SS18

Dag lieve lezers! Vandaag knal ik er een Nederlandstalig blogje uit, gewoon omdat het kan!

Gisteravond was ik aanwezig op de VIP-avond van de Rivièra Maison store in Laren, waar de lancering van de nieuwe collectie plaatsvond.

Zoals de volgers van mijn Instagram wellicht weten, ben ik een paar weken geleden al langsgeweest op het hoofdkantoor van Rivièra Maison om deze prachtige collectie te bewonderen. Gisteravond heb ik de collectie kunnen aanschouwen in een echte winkel van maar liefst drie verdiepingen, super leuk! Onder het genot van een drankje en héérlijke biologische hapjes (brownies gemaakt van dadels en courgette? Het kan blijkbaar!) heb ik me lekker laten inspireren door de SS18 collectie.

Flower Explosion!

Rivièra Maison wordt vaak herkend als een merk met een sterke landelijke stijl, maar vanaf heden zal dat zeker veranderen! Ze hebben namelijk een collectie uitgebracht met prachtige items in verschillende soorten stijlen zoals; Urban jungle, City Hotel, Beach Lounge en mijn favoriet: Velvet! Ja zeker, deze trend hebben zij ook helemaal begrepen en ik heb weer de hele avond de prachtige oudroze Velvet fauteuil en de grijze Velvet opberg-poef –waar ik verliefd op ben– bewonderd.

Nog zo een mooie  set!

De Urban Jungle trend vond ik bijzonder leuk gestyled en deze prachtige groene bladeren en plantjes verkopen zij ook in de winkel. Tijdens de VIP-avond konden we zelfs meedoen met een workshop styling, zodat we thuis de Urban Jungle stijl zelf kunnen verweven in ons interieur. Ik weet nu in ieder geval dat ik ook mega eucalyptus takken in huis wil, want dat zag er echt PRACHTIG uit. Ik dacht dat ze altijd klein waren. Raar!

Ik laat de foto’s spreken en hoop jullie hier ook mee te kunnen inspireren!

Dreaming of a Velvet world!

A touch of green

Beach Lounge table setting!

Prachtige lampen!

De bekende poef. Verliefd!

Wie had er nou gedacht dat citroenen zo stylish zijn?

Wat vinden jullie van de nieuwe collectie? Al een favo item gespot?

Liefs,

Sinem

P.S. Bedankt Riviera Maison voor de uitnodiging! Mijn vriendin Michele en ik hebben er zeker van genoten.

RECENT POSTS
SEARCH BY TAGS
ARCHIVE
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page